Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Technisch

Brochure brandveiligheid

Brochure rond het Europese en Belgische wetgevende kader maar daarnaast ook specifieke technische aspecten, met onder meer de brandreactie van bouwmaterialen of bouwsystemen, de hoogte van gebouwen met betrekking tot het brandgedrag van gevels, de brandweerstand van de dragende constructie en de brandreactie van de gevelafwerking.

De nieuwe brandveiligheidsvoorschriften voor gevels zijn van kracht sinds 1 juli 2022.

Premiemodule xthermo

Naast een korte opsomming van bestaande premies, krijg je ook een overzicht van premies die voor jouw situatie van toepassing zijn.

Technisch handboek ETICS

Een handboek die de technische eisen voor een correcte uitvoering van ETICS (External Thermal Insulation Composite System) producten voorschrijft.

Kleurenkaart Röfix

Deze digitale kleurenkaart van Röfix geeft u een idee van de ruime beschikbaarheid binnen het gamma sierpleisters en verven.

ATG-Certificaat

– RÖFIX Light EPS
– RÖFIX Poly EPS
– RÖFIX MW

Detailtekeningen

Diverse detailtekeningen van verschillende thermische gevelisolatiesystemen.

RÖFIX ColorDesign App

Maak kennis met de RÖFIX ColorDesign-app, die je helpt bij het maken van je eigen stijlvolle en individuele decoratie van binnen- en buitenoppervlakten. Beschikbaar in de App store en Google Play store.

Onderhoudsvoorschriften

Om extra lang plezier te hebben van de eigenschappen van siliconenharspleister is gericht onderhoud noodzakelijk. Hierbij geven wij u graag enkele tips om dit onderhoud uit te voeren.