FAQ: Aannemers

Bij gebruik van donkere kleuren, dan is het uitermate van belang dit van bij het begin te melden aan uw uitvoerder. Bij gebruik van donkere kleuren, moet het systeem daarop voorzien zijn. Door gebruik van donkere kleuren en om de hoge spanning te kunnen opvangen, moet er tweemaal een wapeningsnet worden gebruikt. Alvorens men het juiste kleur aanbrengt, dient er eerst een witte laag worden aangebracht. Pas dan kan men met de juiste type verf het donkere kleur aanbrengen.

Als de ondergrond relatief vlak is, is het niet noodzakelijk te pluggen. Tenzij de gevel oneffen is en stukken uit de gevel ontbreken. In een normale situatie, met een vlakke gevel moet er tot 6 meter hoogte niet worden geplugd, hoger dan 6 meter is verplicht.

Om alles waterdicht te krijgen, adviseren wij een vloeibaar membraan aan te brengen onderaan het systeem. Vanop het membraan start men met een isolerende sokkelplaat, die verhindert dat grondwater alsnog kan opstijgen. De sokkelplaat plaatst men tot onder het profiel waarop de opbouw van uw gevel isolatiesysteem start.

De zwelband moet overal worden gebruikt, om barsten en scheuren te verhinderen.